Nyheder

Fladså

Håndbold

Kontakt os

GENEREL ORIENTERING


Prøvetræning:

Der er mulighed for et par prøvetimer inden tilmelding, men vær opmærksom på, at du kan først deltage i en kamp, når betalingen er gennemført.
Ved yderligere spørgsmål kan vores kasserer kontaktes:

Mia Haake, mail: mia_gersly91@hotmail.com


Foto og video:

Ved tilmelding til et hold i Fladså Håndbold, giver du samtidig tilladelse til, at der må tages billeder eller video af dig eller dit barn. Billederne er aldrig af en enkeltperson, men af et hold, en kamp eller en aktivitet. Billeder og videoklip kan vises på vores hjemmeside, trykte og sociale medier som Facebook, Youtube mm. Det fremgår af de handelsbetingelser, som du accepterer i forbindelse med tilmelding.
Hvis du ikke ønsker fotografering, bedes du rette henvendelse til formand Tina Bülow, mail: bulow@mailreal.dk, angivet med navn og hold.


Støtte til udsatte børn:

Hvis du eller din familie ikke har økonomi til at betale dit barns kontingent, er der mulighed for at sende en ansøgning til Broen Næstved - en forening som støtter socialt udsatte børn, hvis forældre ikke har råd til at lade deres barn gå til en fritidsaktivitet. Der er også mulighed for at søge om penge til gymnastik- /opvisningstøj.
Læs nærmere om muligheder på Broen Næstved's hjemmeside.
https://broen-danmark.dk/naestved

Copyright FladsåHK © All Rights Reserved

Vores hjemmside benytter cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du forsætter brugen af vores hjemmseside, accepterer du vores brug af cookies.

Accepter